• blog
  • google plus Biserici Romania
  • contact
Biserica Gloria Arad

    Biserica Gloria AradIncepand cu data de 11.09.2011,ziua consacrari casei de rugaciune a Bisericii Penticostale Gloria,transmitem prin internet servicile divine ale bisericii.
    Prin toate mesajele pe care le transmitem Il prezentam pe Domnul Isus Hristos.Numai prin credinta in El se primeste mantuirea si viata vesnica(Faptele Apostolilor 4:12,Ioan 5:24)
    Pana acum,ne-am adresat celor prezenti in casa de rugaciune.Domnul a dat har,si multi au primit mesajul Evangheliei si au fost salvati.
    Transmitand slujbele din biserica prin internet,ne vom adresa atat celor prezenti in casa de rugaciune cat si celor care vor intra pe pagina noastra de internet. Multimea careia ne vom adresa va fi mult mai mare.
    Ne rugam Domnului ca,prin lucrarea pe care o facem multi sa fie mantuiti,ridicati,inbarbatati,vindecati in suflet si in trup si pregatiti pentru venirea Domnului Isus.
    Cand am hotarat transmiterea serviciilor divine prin internet ne-am gandit si la miile de bujecani,raspanditi in lumea intreaga.Vor avea posibilitatea sa urmareasca slujbele din biserica in care au fost nascuti din nou ,s-au bucurat in Duhul Sfant si au trait momente insemnate din viata.
    In felul acesta,legatura dintre cei plecati si cei care au ramas acasa va fi mult mai puternica.
    Fie ca cei care slujesc in casa de rugaciune si cei care urmaresc serviciile divine sa fie gata in orice moment pentru intalnirea cu Domnul Isus.
    Sa avem parte de harul special,pe care Mantuitorul il va aduce cand va veni dupa Biserica Sa.(1 Petru 1:13)

Transmisie LIVE

Sursa: www.bisericagloria.ro

©2015 Powered by Kival Media